Välkommen Kära kund!

Duwop

Duwop Private Nude

Fler bilder

Duwop Private Nude

Bli först med att recensera denna produkt

Tillgänglighet: I lager

225,00 kr

Översikt

Private Nude
Private Nude är en uppföljare till det framgångsrika läppstiftet Private Red . Detta unika, färgskiftande läppstift anpassar sig till varje kvinnas personliga ”nude” färg och kommer i ett oändligt utbud av nyanser.

Private Nude’s egenutvecklade formula innehåller en blandning av tre naturligt framställda pigment - annattoextrakt, hibiskus, och henna- och ger en vibrerande ”nude” nyans som anpassar sig efter varje individs färg. Annattoextrakt ger en rik pigmentbas, medan hibiskusblommor har milt antiseptiska egenskaper.

Nu behöver du inte längre leta bland ett hav av ”nude” nyanser för att hitta din perfekta färg. Private Nude finns i en oändlig variation av färger.

Private Nude är fri från sulfat och parabener och är inte testad på djur.

Detaljer

Private Nude Private Nude är en uppföljare till det framgångsrika läppstiftet Private Red . Detta unika, färgskiftande läppstift anpassar sig till varje kvinnas personliga ”nude” färg och kommer i ett oändligt utbud av nyanser. Private Nude’s egenutvecklade formula innehåller en blandning av tre naturligt framställda pigment - annattoextrakt, hibiskus, och henna- och ger en vibrerande ”nude” nyans som anpassar sig efter varje individs färg. Annattoextrakt ger en rik pigmentbas, medan hibiskusblommor har milt antiseptiska egenskaper. Nu behöver du inte längre leta bland ett hav av ”nude” nyanser för att hitta din perfekta färg. Private Nude finns i en oändlig variation av färger. Private Nude är fri från sulfat och parabener och är inte testad på djur.

Du kanske även är intresserad av följande produkt(er)?

Lip Venom 2nd. Sin

Lip Venom 2nd. Sin

275,00 kr
Flash Silver Venom

Flash Silver Venom

175,00 kr
Moon Venom

Moon Venom

175,00 kr
Prime Venom

Prime Venom

195,00 kr

Mer information

Ingredients Private Nude är fri från sulfat och parabener och är inte testad på djur.

Produktetiketter

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.

Produktetiketter

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.