Välkommen Kära kund!

Duwop

Duwop Private Nude

Fler bilder

Duwop Private Nude

Bli först med att recensera denna produkt

Tillgänglighet: I lager

225,00 kr

Översikt

Private Nude
Private Nude är en uppföljare till det framgångsrika läppstiftet Private Red . Detta unika, färgskiftande läppstift anpassar sig till varje kvinnas personliga ”nude” färg och kommer i ett oändligt utbud av nyanser.

Private Nude’s egenutvecklade formula innehåller en blandning av tre naturligt framställda pigment - annattoextrakt, hibiskus, och henna- och ger en vibrerande ”nude” nyans som anpassar sig efter varje individs färg. Annattoextrakt ger en rik pigmentbas, medan hibiskusblommor har milt antiseptiska egenskaper.

Nu behöver du inte längre leta bland ett hav av ”nude” nyanser för att hitta din perfekta färg. Private Nude finns i en oändlig variation av färger.

Private Nude är fri från sulfat och parabener och är inte testad på djur.

Detaljer

Private Nude Private Nude är en uppföljare till det framgångsrika läppstiftet Private Red . Detta unika, färgskiftande läppstift anpassar sig till varje kvinnas personliga ”nude” färg och kommer i ett oändligt utbud av nyanser. Private Nude’s egenutvecklade formula innehåller en blandning av tre naturligt framställda pigment - annattoextrakt, hibiskus, och henna- och ger en vibrerande ”nude” nyans som anpassar sig efter varje individs färg. Annattoextrakt ger en rik pigmentbas, medan hibiskusblommor har milt antiseptiska egenskaper. Nu behöver du inte längre leta bland ett hav av ”nude” nyanser för att hitta din perfekta färg. Private Nude finns i en oändlig variation av färger. Private Nude är fri från sulfat och parabener och är inte testad på djur.

Du kanske även är intresserad av följande produkt(er)?

Ice Teas - Strawberry Kiwi

Ice Teas - Strawberry Kiwi

190,00 kr
Duwop Lip Blue Venom

Duwop Lip Blue Venom

175,00 kr
Ice Teas - Passionfruit

Ice Teas - Passionfruit

190,00 kr
Private Red - Lip Stick

Private Red - Lip Stick

225,00 kr

Mer information

Ingredients Private Nude är fri från sulfat och parabener och är inte testad på djur.

Produktetiketter

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.

Produktetiketter

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.